luni, 24 septembrie 2012

FOTO/ Soprana Angela Gheorghiu promovează România într-o revistă americană

FOTO/ Soprana Angela Gheorghiu promovează România într-o revistă americană:
Cunoscuta soprană Angela Gheorghiu a realizat o şedinţă foto pentru revista americană ”More”, în vederea promovării turistice a plaiurilor mioritice.
Angela Gheorghiu este unul din cei mai mari ambasadori ai valorilor României, la nivel mondial. Artista este cunoscută pe toate meridianele şi susţine spectacole în marile săli ale lumii. Având o astfel de influenţă asupra publicului de pretutindeni, soprana a decis să facă încă un bine ţării sale şi a realizat o şedinţă foto pentru revista „More”, din SUA, în care promovează tradiţiile româneşti.
Artista a renunţat la rochiile de seară elegante şi a îmbrăcat costumul popular românesc. În acest mod s-a fotografiat în Maramureş, lângă mănăstirile din Bucovina, precum şi la Sinaia, în faţa Castelului Peleş, astfel încât americanii să fie la curent cu frumuseţile pe care le pot întâlni în România.
A lucrat cu fotograful vedetelor de la Hollywood
Angela Gheorghiu a lucrat cu fotograful vedetelor de la Hollywood, Christian Witkin. Sesiunea foto este parte a campaniei de promovare a României pe care Angela Ghoerghiu a iniţiat-o la sfârşitul verii. Angela Gheorghiu şi Christian Witkin au făcut fotografiile la Palatul Peleş şi la Palatul Pelişor

Citeşte mai mult...