sâmbătă, 24 martie 2012

VIDEO/ Personajul “Katinka” recidivează

VIDEO/ Personajul “Katinka” recidivează:
“Katinka”, românca vulgară interpretată de actriţa Paola Minaccioni protagonistă a emisiunii “The Show must go off”, pe canalul La 7, continuă să facă valuri în Peninsulă. Este unul din cele mai apreciate personaje şi are la activ alte trei apariţii, la fel de controversate ca cea despre care am  mai relatat. Într-una din emisiuni,  prezentatoarea Serena Dandini a răspuns şi telespectatorilor români care au acuzat-o că îşi bate joc de româncele din Peninsulă.
Personajul “Katinka” s-a născut în urmă cu mai bine de un an de zile, în studio-ul unei emisiuni radiofonice, exact ca şi personajul “Zlatan ţiganul”, despre care am scris într-unnumăr trecut al Gazetei. Este vorba despre un show al actorilor comici Lillo şi Greg, intitulat “610”, pe postul Rai Due şi difuzat, în format video, şi pe internet. 
Prima versiune radiofonică: Katinka Bolea, jurnalistă româncă
Atunci, actriţa Paola Minaccioni o interpreta pe Katinka Bolea, jurnalistă româncă, angajată corespondentă a postului de radio. În loc să-şi facă meseria de jurnalist, Katinka, îmbrăcată într-un costum ţipător galben, se simţea jignită de apropourile inofensive ale celor doi prezentatori, pe care le considera rasiste: “De ce mă întrebi ce s-a servit la masă, doar nu crezi că dacă sunt româncă, sunt o moartă de

Citeşte mai mult...