duminică, 29 martie 2015

Analist polonez: Ucraina este Afganistanul lui Putin
Armata din Ucraina a oprit invazia rusă. Acest eveniment marchează a doua înfrângere suportată de Rusia de când URSS a fost „lovit în dinţi” în Afganistan, a precizat Adam Michnik, activist politic, dizident şi redactor-şef al celui mai mare ziar din Polonia Gazeta Wyborcza, informează Pravda. „Ucraina a oprit avansul militar al lui Putin. Acest eveniment nu este singular în istorie. URSS a venit
Rai Uno/ Marius Bizău în rolul lui Valerij Borzov, adversarul campionului legendar Pietro Mennea
Dacă alegeţi să staţi în faţa televizorului diseară, nu pierdeţi ocazia să urmăriţi ultima producţie cinematografică RAI, „Pietro Mennea – La freccia del sud”. Veţi putea descoperi, într-un rol cheie, un talentat actor născut în România: Marius Bizău.Foto credits: Bepi Caroli (Valerij Borzov in “Pietro Mennea - La freccia del sud”)Filmul (în două episoade, duminică 29 şi luni 30 martie pe RAI UNO)
Fermieri, iată ce a lucrat APIA la sfârșit de săptămână!
Funcționarii APIA nu și-au permis un răgaz nici la sfârșit de săptămână, spun surse din Ministerul Agriculturii. Sub presiunea protestului fermierilor, angajații au fost obligați să  pună la punct baza de date cu animalele eligibile ca să se poată plăti ajutoarele naționale tranzitorii.
Ajutoarele naționale tranzitorii, din promisiune în promisiune
Fermierii nu mai cred în promisiunile Ministerului Agriculturii. Plata ajutoarelor naționale tranzitorii (ANT) pentru anul trecut a fost amânată de vreo patru ori. Banii nu au ajuns nici acum în conturile fermierilor.