luni, 10 februarie 2014

Agenda vizitei comisarului european Dacian Cioloş 10 – 12 februarie 2014

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, va fi prezent în România, la București, în perioada 10 – 12 februarie 2014.
Înaltul oficial european se va întâlni cu dl Traian Băsescu, președinte al României, cu dl Crin Antonescu, președinte al Senatului României, cu dl Liviu Dragnea, viceprim-ministru al României și ministru al dezvoltarii regionale și administrației publice și cu dl Victor Ponta, prim-ministru al României. În cadrul aceleiași vizite, comisarul Cioloş se va întâlni cu dl Daniel Constantin, ministru al agriculturii şi dezvoltării rurale, și cu dl Eugen Teodorovici, ministru al fondurilor europene.
  Comisarul european Dacian Cioloş la București
  Pe agenda comisarului va mai fi inclusă o reuniune cu reprezentanți ai Asociației Comunelor din România, cu care va discuta oportunitățile existente pentru agricultura și spațiul rural din Romania în politica agricolă comună 2014-2020, dar și pașii de urmat pentru buna implementare a viitorului program de dezvoltare rurală.
  Anexă: Programul vizitei
  Persoane de contact:
  Dorian Filote, coordonator relaţii cu presa din România, Cabinetul comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală
  tel.: (+32) 498 957 514, e-mail: dorian.filote@ec.europa.eu.
  Mihai Roşioru, ofiţer de presă, Reprezentanţa Comisiei Europene în România
  tel.: (+40) 21 203 54 86, e-mail: mihai.rosioru@ec.europa.eu.
  Agenda vizitei comisarului european Dacian Cioloş
   10 – 12 februarie 2014