duminică, 30 noiembrie 2014

Interviu exclusiv al presedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofte, pentru jurnalistan.ro: DA Europei

Presedintele Moldovei, Nicolae Timofti (foto http://www.presedinte.md): "Sunt increzator ca oamenii vor opta, in majoritate, pentru vectorul european", intr-un interviu exclusiv pentru jurnalistan.ro Va juca Internetul in Moldova un rol similar alegerilor romanesti din 16 noiembrie? Fara niciun exit poll aprobat oficial pentru scrutinul din 30 noiembrie, desfasurarea alegerilor este urmarita pe Facebook si Twitter #Moldova #30noiembrie. Va invitam sa ne transmiteti relatari in timp real, foto&video de la eveniment pe pagina de Facebook EurActiv.ro.
Visit Website
Reuters, Associated Press, France Presse despre miza alegerilor din R.Moldova
Cele trei agenții internaționale remarcă lipsa sondajelor de opinie la ieșirea de la urne.
Visit Website
Moldovans vote in elections split between East and West
Moldovans are heading to the polls on Sunday in parliamentary elections which pit pro-European parties against pro-Russian ones. The former Soviet…
Visit Website
Vom urmari astazi un scrutin poate la fel de important cum a fost cel din Romania, de pe 16 noiembrie 2014. Cetatenii moldoveni sunt asteptati la urne pentru a-si alege cei 101 membri ai Parlamentului, pentru un mandat de 4 ani. Vor intra in Parlamentul Republicii Moldova partidele si candidatii independenti care trec de pragul de 6%, in baza unui sistem proportional. Urnele se vor deschide la ora 7.00 si se vor inchide la ora 21.00. Primele rezultate vor fi anuntate de Comisia Electorala Centrala la ora 23.00.
Visit Website