miercuri, 30 ianuarie 2013

EXCLUSIV RL. MAE DEMONTEAZĂ campania britanicilor împotriva imigranţilor: Românii, BINE INTEGRAŢI în UK | Romania Libera

EXCLUSIV RL. MAE DEMONTEAZĂ campania britanicilor împotriva imigranţilor: Românii, BINE INTEGRAŢI în UK | Romania Libera: "La acest moment, România şi-a atins potenţialul generator de migraţie.

- Imigraţia în ansamblu are efecte pozitive asupra economiei britanice - imigranţii creează locuri de munca şi concurează pentru ele; au un anumit dinamism şi ocupă locuri de muncă nedorite de cetăţenii locali care primesc beneficii; sunt de cele mai multe ori tineri şi au copii, un avantaj în contextul îmbătrânirii populaţiei; mediul de afaceri declară că prezintă o puternică etică a muncii; economia este în creştere datorită contribuţiei lor.

- Ideea circulată în presa din Marea Britanie, conform căreia imigranţii aplică pentru beneficii este demontată: 97% din imigranţii înregistraţi în Marea Britanie ocupă un loc de muncă cu normă întreagă şi nu reprezintă o presiune suplimentară asupra sistemului social britanic."

'via Blog this'