vineri, 8 martie 2013

Au plecat din casa închiriată cu tot cu mobilă şi covoare

Au plecat din casa închiriată cu tot cu mobilă şi covoare:

Au părăsit apartamentul în care stăteau cu chirie şi au luat întregul mobilier şi toate aparatele electrocasnice. Un cuplu de tineri români a fost citat în judecată în urma unui denunţ prezentat de soţii proprietari ai locuinţei şi ai obiectelor dispărute.
Cosmin Valeriu Cazan, de 31 de ani, şi Daniela Lazăr, de 22 de ani, au compărut pe 27 februarie în faţa judecătorului din Conegliano (provincia Treviso). Sunt acuzaţi de intrare în posesie pe nedrept.
Cei doi inculpaţi nu erau prezenţi în sala de judecată, în timp ce sau prezentat proprietarii locuinţei şi o altă femeie care ar fi trebuit să fi audiaţi ca martori ai acuzării. Însă apărarea şi procurorul au căzut de acord să reţină dosarul şi să se ajungă la sentinţă pe baza anchetei efectuate la momentul faptelor (finele lui 2010).
Cuplul fusese denunţat pentru că a luat din apartamentul pe care îl închiriase o canapea, un covor, perdele, o maşină de spălat, un televizor şi chiar o antenă parabolică. Cei doi români au avut locuinţa în locaţie până în octombrie 2010.
Când proprietarii, care locuiesc în Germania, s-au întors la locuinţă au găsit-o goală. Sentinţa va fi pronunţată pe 10 iunie. Cazan a fost arestat de

Citeşte mai mult...