vineri, 17 mai 2013


Preşedintele Stratfor: România trebuie să vrea să construiască relaţia cu SUA. Nu aşteptaţi să fie invers
George Friedman, preşedintele companiei Stratfor, susţine că România trebuie să fie mai preocupată să construiască în relaţia cu SUA şi să nu aştepte să fie invers, apreciind şi că România trebuie să creadă mai mult în puterea sa, decât în iluzia optică că UE şi NATO îi vor furniza tot ce are nevoie.
Antonescu: Participarea lui Ponta la Consiliu European poate fi dovadă de "optimism ...
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi ca participarea premierului Victor Ponta la Consiliul European din 22 mai poate fi pentru oricine "temei de optimism antropologic", potrivit Mediafax. Liderul PNL a fost intrebat cum v
Presupusul atentator din Boston a lasat un mesaj pe peretii barcii in care s-a ascuns de politie: Cind ataci un musulman, ii ataci pe toti musulmanii
Djohar Tsarnaev, acuzat de autoritatile americane ca este autorul atentatelor de la Maratonul din Boston, a scris cu markerul un mesaj de adio pe ambarcatiunea in care se ascundea de politie, anunta CBS News.
Institutul Breugel: Programul de asistenta financiara pentru Grecia este un esec, tara nu isi va putea plati datoriile
Programul de asistenta financiara pentru Grecia, lansat in urma cu trei ani, este un "esec", iar creditorii vor fi nevoiti sa recunoasca, intr-o zi, ca tara nu isi va putea rambursa datoria, afirma un raport al economistilor de la Institutul Bruegel, citat de AFP.