marți, 26 iunie 2012

Român executat la Marsala, şeful bandei la proces

Român executat la Marsala, şeful bandei la proces:
David Costel, un român de 31 de ani stabilit în Sicilia, a fost lovit cu ranga şi cu pietre, şi lăsat într-un lac de sânge în patul său. A murit câteva zile mai târziu. Se îndrăgostise de-o conaţională, vroia să o scoată dintr-un cerc de prostituţie activ la Marsala (Trapani), scrie site-ul marsala.it.
Corpul tânărului a fost găsit în urmă cu doi ani, pe 25 iulie 2010, într-un lac de sânge în locuinţa sa din Marsala.
Agresiunea a fost deosebit de feroce, Costel nu numai că avea faţa desfigurată, ci şi materie cerebrală în afara craniului. A fost atacat în timp ce dormea în locuinţa sa şi apoi a decedat la spitalul Civico din Palermo. Partenera sa de viaţă, care s-a întors seara târziu acasă, a fost cea care l-a găsit prăbuşit pe podea, într-o baltă de sânge şi cu faţa desfigurată. Fata a dat imediat alarma chemând 118.
Anchetele carabinierilor au condus, la scurt timp după, la arestarea a doi dintre protagoniştii (au fost cel puţin cinci) misiunii punitive: Daniel Gheorghiţă Andronache, de 23 de ani, şi Andrei Alexandru Lungu, de 20, blocaţi după o urmărire efectuată cu ajutorul unui elicopter de-a lungul autostrăzii Salerno-Reggio Calabria. Cei

Citeşte mai mult...