joi, 6 decembrie 2012

Zdrobit de tractor/ Patronii: "Nu lucra pentru noi"

Zdrobit de tractor/ Patronii: "Nu lucra pentru noi":

A avut un accident la muncă, dar patronii spun că muncitorul era de capul lui, şi că nici nu era angajatul lor. Transporta lemne când tractorul, pe un povârniş, s-a răsturnat şi l-a zdrobit. Muncitorul, un tânăr român de 29 de ani, rezident la Laconi, a rămas prins sub vehicul.
Acum este internat cu prognostic rezervat la spitalul Marino din Cagliari. Tânărul a suferit răni grave la bazin şi coloană. Accidentul s-a produs pe 26 noiembrie la firma agricolă a fraţilor Cau, de pe câmpurile din Laconi (provincia Oristano, Sardegna). Românul ar fi luat, fără autorizare din partea proprietarilor, tractorul cu obiectivul de a strânge lemne pentru uz personal.
La faţa locului au sosit imediat pompierii de la detaşamentul din Sorgono, o ambulanţă de la 118 şi carabinierii de la unitatea din Laconi. Oamenii de la 115 au reuşit după o muncă grea să-l elibereze pe român. Când a văzut medicul de la 118 rănitul şi-a dat seama de rănile grave de la coloană şi a cerut intervenţia unui elicopter medical al pompierilor. Românul a fost astfel transferat cu elicopterul la spitalul Marino din Cagliari.
Au fost confirmate gravele leziuni la bazin şi la coloana vertebrală, rănitul este sub

Citeşte mai mult...