sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Ministru englez: Românii vor da peste cap piaţa locuinţelor din Marea Britanie

Ministru englez: Românii vor da peste cap piaţa locuinţelor din Marea Britanie:
Eric Pickles (foto), secretarul de stat pentru Comunităţi şi Administraţie Locală din Guvernul Cameron, a spus că imigranţii din România şi Bulgaria care vor sosi din 2014 "vor crea probleme pe piaţa locuinţelor". Pickles a mai spus că a văzut estimări ale Ministerului de Interne, cu privire la câţi români şi bulgari vor sosi de anul viitor, dar că nu poate face publice cifrele, pentru a nu speria populaţia!
"Am văzut estimări, dar nu vrea să vă îngrozesc"
"Având în vedere că ne confruntăm cu o criză a locuinţelor, orice influx din România şi Bulgaria va cauza probleme", a spus Pickels în cadrul programului Sunday Politics de la BBC, pe 13 ianuarie. "Vor cauza probleme nu numai în termeni de piaţă a locuinţelor ci şi de piaţă a locuinţelor sociale".
Pickles a spus că a văzut previziuni ale Ministerului de Interne (Home Office) care estimează câţi bulgari şi români s-ar putea muta în UK. Secretarul de stat a spus că nu are "încrede absolută" în acele date şi a declarat că nu vrea să înceapă o "poveste de groază" privind acest subiect. "Trebuie să fiu sigur privind datele înainte să mă pronunţ public", a spus Pickles.
"Adevărul este

Citeşte mai mult...