miercuri, 27 februarie 2013

Forza Nuova: “Imigranţi, întoarceţi-vă acasă!”

Forza Nuova: “Imigranţi, întoarceţi-vă acasă!”:
“În Italia nu există viitor” spune un fluturaş electoral al partidului Forza Nuova. Mişcarea de extremă- dreapta ameninţă şi că vrea să utilizeze contra imigranţilor toate “forţele” sale, “la limita legalităţii”.
“Imigranţi întoarceţi-vă la voi acasă! în Italia nu avem loc de mu ncă, casă, viitor”. “Fiecare pământ are poporul său; fiecare popor are pământul său”. Este mesajul tipărit pe un fluturaş al Forza Nuova şi afişat înainte de alegeri de militanţii săi în întreaga Italie, cu predilecţie în locurile de întâlnire ale imigranţilor, cum sunt parcurile, gările şi moscheele. şi pentru a facilita înţelegerea, mesajul a fost tradus în franceză, engleză, chineză şi arabă (de altfel în mod imprecis, şi uitând comunităţi importante, precum cea română).
“Italiei nu-i folosesc miile de imigranţi prezenţi astăzi pe solul naţional, Italia nu-şi mai poate permite asta, Italia de astăzi trebuie să se gândească numai la propriii fii”, explică Forza Nuova pe pagina sa de Facebook. Unde se defineşte a fi “departe ani lumină de sentimente xenofobe leghiste şi de facilele moralisme ale liberalilor, comuniştilor şi ale unei părţi a lumii catolice” şi afirmă că “unica modalitate ade vărată pentru ajutarea populaţiilor din sudul lumii” este de a investi în ţările lor de origine,

Citeşte mai mult...