marți, 26 februarie 2013

Surpriza alegerilor din Italia: Beppe Grillo, comicul populist reconvertit la politica si care se pozitioneaza impotriva partidelor traditionale, de la "Rigor Montis" la Berlusconi, "cadavrul ambulant" - International - HotNews.ro

Surpriza alegerilor din Italia: Beppe Grillo, comicul populist reconvertit la politica si care se pozitioneaza impotriva partidelor traditionale, de la "Rigor Montis" la Berlusconi, "cadavrul ambulant" - International - HotNews.ro: "Acest 'electron liber" al politicii italiene se poate lauda cu scorul bun de la municipale dar si rezultatul excelent din Sicilia, gratie unei campanii pe teren. Un maraton care a traversat toata peninsula italiana si pe care l-a botezat simbolic "Tsunami Tour".

Acest blogger de 64 de ani, care respinge mass-media traditionala, prefera sa se exprime prin intermediul retelelor sociale si al blogului sau, cel mai citit din  Italia. El refuza sa vorbeasca cu principalele televiziuni italiene, cerand adeptilor sai aceeasi atitudine.

Fervent partizan al democratiei directe, el viseaza la "cetateni care se aleg intre ei" gratie miscarii sale, "un instrum"

'via Blog this'