marți, 24 septembrie 2013

În urmă cu câteva zile am primit la redacţie un comunicat de presă, trimis mai multor publicaţii, prin care se semnala deschiderea la Florenţa a unei "şcoli de week-end, de cultură, religie şi civilizaţie românească în Toscana".
Comunicatul avea un antet mare, mare cu Ministerul Afacerilor Externe, încât la prima vedere am crezut că de acolo vine. În schimb, aflăm că MAE, "împreună" cu o asociaţie românească din Florenţa cu nume foarte lung Associazione di Promozione Sociale, Culturale e Sportiva “Cultura, Progresso e Fratellanza nel Mondo Italia – Romania” organizează acea "şcoală de week-end".

Aflăm astfel că: "sunt deschise înscrierile la Şcoala week-end de Cultură, Religie şi Civilizaţie română în Toscana pentru copii şi adolescenţi între 2 şi 14 ani, care se vor ţine la Florenţa de personalul Asociaţiei di Promozione Sociale, Culturale e Sportiva “Cultura, Progresso e Fratellanza nel Mondo Italia – Romania”.
Proiectul a fost finanţat de Ministerul Afacerilor Externe român Departamentul pentru Românii din Diaspora, de Asociaţia di promozione sociale, culturale e sportiva "Cultura, Progresso e Fratellanza nel Mondo”, Primăria din Florenţa, Federaţia Asociaţiilor române în Europa (FARE) din Toscana şi cu donaţii din partea Fundaţiei Pro Emaus romeni nel Mondo
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
SED
+TAG