marți, 3 septembrie 2013

Și-au bătut la sânge angajatorul pentru că nu considerau potrivită plata primită. Doi români, Ion și Gheorghiță Cojoc, de 33 și 38 de ani, au fost arestați de carabinieri pentru tentativa de omor comisă în noaptea de 10 august la Giaveno (Torino).
Victima, un fermier italian de 26 de ani, Andrea Aldighieri, a fost internată în comă la spitalul Cto din Torino. Potrivit mărturiei unui martor, cei doi au sărit de mai multe ori pe capul bărbatului în timp ce acesta era inconștient din cauza loviturilor primite. Agresiunea a avut loc în ziua de naștere a victimei.

Cei doi frați l-au așteptat pe angajator într-o piață din apropierea unui restaurant din Giaveno."Banii pe care ni i-ai dat sunt prea puțini. Vrem alții". În fața refuzului lui Aldighieri, cei doi români s-au enervat și de la insulte au trecut la picioare și pumni.
A luat bătaie și un alt bărbat care se afla în compania victimei. Acesta a povestit: "Când ne-au atacat era circa ora 2.30. Continuau să ne lovească în față fără milă. Nu se mai opreau". Aldighieri a căzut la pământ. "Dar pentru ei nu a contat".
Unul dintre ei a sărit cu picioarele de mai multe ori
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Icoanele care ne privesc pe noi
În perioada 27 august – 1 septembrie s-a desfăşurat la Aquila, în "Palazzetto dei Nobili" oexpoziţie de icoane a artistei românce Ana Maria Istrătescu. Evenimentul a fost organizat de către Asociaţia internaţională ”Cavalieri San Giorgio di Borgogna” în colaborare cuAmbasada României în Italia şi Ambasada României pe lângă Sfântul Scaun.

Ana Maria Istrătescu, pictor şi restaurator, şi-a expus 30 de opere reprezentând în cea mai mare parte icoane pictate pe lemn. Iniţial, evenimentul ar fi trebuit să ţină doar patru zile însă succesul pe care l-au avut operele expuse a prelungit cu încă două zile expoziţia, intitulată''Il volto dei Santi Icone dalla Romania''. "Evenimentul s-a prelungit pentru o săptămână şi acest lucru s-a întâmplat datorită succesului pe care l-au avut operele mele. Într-un oraş care încă suferă după cutremul din 2009, o asemenea expoziţie, cu o asemenea tematică, a fost foarte bine primită.” ne-a declarat artista.

”Am simţit că lumea avea nevoie de asemenea imagini. Am constatat cu mare surprindere că cei prezenţi, în majoritate localnici italieni îi chemau prin telefon pe cei din familie sau prietenii, îndemnându-i să vină şi să viziteze expoziţia. Am rămas profund impresionată. Chiar
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
EA va reprezenta România la competiţia MISS INTERNATIONAL 2013 - FOTO
.

Attachment:
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG