marți, 4 decembrie 2012

S-a prezentat cu un glonţ în spate la spital

S-a prezentat cu un glonţ în spate la spital:
S-a prezentat la 5 dimineaţa, pe 23 noiembrie, la serviciul de urgenţă din Montebelluna (provincia Treviso) cu un glonţ în spate. Ion Negruţ, român de 38 de ani, cu multiple antecedente penale, a fost supus unei delictate intervenţii chirurgicale pentru scoaterea glonţului.
Bărbatul le-a spus medicilor şi carabinierilor că a fost rănit de un foc de pistol în timp ce se afla la Montebelluna, pe timpul unei încăierări; apoi ar fi ajuns pe jos la Urgenţă. Însă investigatorii nu au niciun dubiu privind circumstanţele reale în care a fost rănit.
Bărbatul fusese lovit cu circa o oră înainte de un glonţ tras cu un pistol de un paznic de la Civis, un padovan de 25 de ani. Episodul a avut loc la ora 4 când a fost dată alarma la un centru comercial din Conselve. La faţa locului s-a dus o maşină de la Civis. Farurile au iluminat o scenă fără echivoc: trei bărbaţi încărcau într-o furgonetă Fiat Scudo marfă furată din magazin.
La vederea paznicului, banda închide uşile şi urcă în maşina care se îndepărtează cu viteză. Începe urmărirea între zona comercială din Conselve şi o stradă izolată de la graniţa cu zona rurală. Maşina paznicului este deja

Citeşte mai mult...