miercuri, 18 aprilie 2012

Dorin Briciu, candidat PD la Sezze: “Aici, românii au un rol determinant”

Dorin Briciu, candidat PD la Sezze: “Aici, românii au un rol determinant”:
În localitatea Sezze, situată în provincia Latina (Lazio), alegerile locale programate pentru 6-7 mai vor avea şi un candidat român. Este vorba de bănăţeanul Dorin Adrian Briciu, care va candida pe listele Partito Democratico. Şansele lui sunt foarte mari, ţinând cont că pe listele suplimentare s-au înscris aproximativ 1.200 de români, din circa 18.000 de locuitori cu drept de vot.
“Localitatea Sezze numără circa 6.000 de români înscrişi ca rezidenţi, dintr-un total de aproximativ 25.000 de locuitori, deci circa un sfert. E nevoie de cel puţin un român în Consiliul Comunal, pentru că şi problemele sau priorităţile s-au schimbat în ultimii ani în această localitate”, ne-a declarat Dorin Briciu.
Are 39 de ani, este originar din Lugoj, judeţul Timiş şi locuieşte la Sezze de aproape 10 ani, împreună cu soţia şi fetiţa, în vârstă de 12 ani. Înaintea venirii în Italia, în 2003, a avut diferite locuri de muncă, a făcut o şcoală post liceală de contabilitate şi cursuri de informatică, iar la Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj a frecventat pentru trei ani cursurile facultăţii de relaţii economice internaţionale.
“Nu m-am despărţit niciodată de familie”
“Am plecat din ţară în anul 2003, dar împreună cu familia, de care nu m-am

Citeşte mai mult...