sâmbătă, 31 decembrie 2011

A murit de frig pe stradă, după ce a rămas fără slujbă

A murit de frig pe stradă, după ce a rămas fără slujbă:


Un român de 37 de ani, Atanasiu Dumitru Cătălin, a murit de frig miercuri, 28 decembrie, pe o stradă din localitatea Casalpusterlengo (regiunea Lombardia), scrie Il Giornale di Lodi.

Românul îşi pierduse recent locul de muncă şi, neavând bani să-şi închirieze un loc de dormit, îşi petrecea nopţile pe străzile oraşului. A fost găsit de nişte trecători în spatele unui tufiş, dintr-un parc din localitate.

Potrivit medicilor legişti, românul ar fi băut whisky înainte de a adormi, pentru a se încălzi. Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite la autopsia care urma să aibă loc azi, 30 decembrie.

Românul era destul de cunoscut în oraş, martorii au povestit anchetorilor că era o persoană “educată”. Odată a fost prins furând, de foame, într-un supermarket, dar proprietarul magazinului i s-a făcut milă de bărbat şi nu ar fi depus plângere la poliţie împotriva lui. La morgă, între timp, s-au prezentat doi veri ai bărbatului, care au spus că se vor ocupa de înmormântare.Polemică politică

“Este un episod care ne arată cât de egoistă este societatea în care trăim, aş vrea să îi chem în cauză şi pe responsabilii din administraţia locală, care nu au

Citeşte mai mult...