luni, 1 iulie 2013

Cătălin Ţîră, puştiul de 18 ani de la Lazio, aproape de un super transfer în Olanda


Cătălin Ţîră, jucătorul de doar 18 ani înregimentat la Lazio Roma, este aproape de un transfer în prima ligă olandeză.
Impresarul Florin Manea a declarat că o echipă de top din Olanda este interesată de atacantul român.
“Sunt de 5 ani în meseria asta şi am văzut destui jucători, dar calităţi precum cele ale viitorului jucător român care se va transfera în Olanda sunt excepţionale. Dacă va fi în continuare la fel de serios, vom avea, în viitor, un atacant de genul lui Mutu. Poate ajunge un fel de Hagi în Europa. La ora asta, se negociază contractul şi pot să vă spun că este o echipă din prima ligă. Totul depinde numai de el… Eu am intervenit pentru el ca făcând parte din familie, pentru că îl ştiu încă de la vârsta de trei ani. Să avem răbdare şi veţi auzi un transfer spectaculos!”, a declarat impresarul Florin Manea.
Cătălin Ţîră a fost cumpărat de Udinese de la Dinamo când avea numai 15 ani. Deşi nu împlinise 16 ani, Ţîră a jucat chiar şi pentru echipa mare, într-un amical Udinese-Inter Zapresic.
Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Mafia accidentelor rutiere: a încasat despăgubirile în locul familiei victimei, arestare la Roma
S-a dat drept avocat şi a convins rudele unui băiat, pe moarte după un grav accident rutier, să semneze o procură specială care îl autoriza să ridice despăgubirea plătită de firma de asigurare. Şi după ce a încasat banii a încercat să ţină aproape întreaga sumă pentru sine. Pentru a-şi menţine standardul ridicat de viaţă pe care îl avea.
Alessandro M., expert în accidente rutiere rezident la Roma, a fost arestat cu acuzaţia de înşelătorie agravată, fals şi exercitarea abuzivă a unei profesii, scrie Il Messaggero.
La închisoarea Regina Coeli, expertul a rămas zece zile: Tribunalul de Reexaminare i-a acordat arestul domiciliar.

Mafia morţilor, cinci arestări

Era ianuarie 2007 când tânărul român Stănoiu Laurenţiu a intrat în comă după un grav accident rutier. Alessandro M. s-a ocupat de caz ca expert în accidente, pentru a stabili dacă era posibil, pentru rudele lui Stănoiu, să obţină o despăgubire de la compania de asigurări. Banii ar fi folosit pentru tratamentele băiatului.
Inculpatul a aflat apoi că firma Ina Assitalia ar fi alocat circa 680.000 de euro pentru despăgubirea mamei şi sorei lui Stănoiu.
În acel moment, potrivit acuzării, Alessandro M. ar fi elaborat un plan diabolic: a contactat rudele
Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Italian condamnat la 18 ani pentru uciderea unei românce lângă Ferrara
Sergio Rubini, italian de 53 de ani, zugrav din Voghiera, a fost condamnat la 18 ani pentruuciderea Lenuţei Lazăr, prostituata româncă de 31 de ani, ucisă în noaptea de 2 ianuarie 2012, la Chiesuol del Fosso (Ferrara).
Lenuţa nu a avut timp nici măcar să se dezbrace pentru a consuma raportul sexual la care au căzut de acord: Rubini a înjunghiat-o de 23 de ori. Apoi a încarcat corpul în maşina sa, a condus timp de peste o oră de la Ferrara la Ostellato, unde a aruncat corpul într-un canal.

Româncă bătută, înjunghiată şi aruncată în râu

Rubini a fost considerat în deplinătatea facultăţilor mintale: în momentul în care ucidea, în acea noapte, cu o premeditare nebunească, ştia că vrea să ucidă.
A spus el însuşi carabinierilor şi magistraţilor că atunci când avea un cuţit în buzunar şi căuta o femeie pentru a avea raporturi sexuale ocazionale şi plătite, îşi pierdea controlul.

Româncă ucisă de fostul soţ la Foligno. Criminalul s-a sinucis.

Angelica Timiş, 35 de ani, ucisă de fostul iubit italian

Şoc şi groază la Palermo: Un român a ucis două femei, apoi s-a sinucis

Româncă de 19 ani, ucisă de un italian în Calabria

Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
A început expulzarea românilor fără loc de muncă
Şapte români care nu îndeplineau condiţiile de şedere în Italia au primit decrete de expulzare şi trebuie să plece în tremen de 30 de zile. În cazul în care nu pleacă, riscă expulzarea forţată.
Potrivit normelor UE, românii pot sta în Italia mai mult de 90 de zile dacă au un loc de muncă sau resurse pentru a se întreţine, în aşa fel încât să nu fie o povară pentru serviciile sociale.
Trei cetăţeni români de 28, 26 şi 24 de ani, au fost opriţi pe 10 iunie la Terni, la bordul maşinii lor pe timpul unui control al poliţiei. Toţi trei în condiţii igienice foarte proaste, au declarat că nu au domiciliu stabil şi că trăiesc strângând fier vechi.
Potrivit site-ului chesturii din Terni, cei trei au fost duşi la chestură şi în urma verificărilor în baza de date a reieşit că doi dintre ei aveau antecedente penale pentru posesie nejustificată de unelte de dat spargeri şi că niciunul dintre cei trei, fiind intraţi în Italia de peste 90 de zile, nu era în regulă cu legile privind imigraţia, întrucât nu au demonstrat că îndeplinesc cerinţele prevăzute, ca cetăţeni ce aparţin Uniunii Europene, pentru a putea
Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Florentina Boaru, de trei luni la morga din Rossano, repatriată cu ajutorul fundaţiei ...
Corpul Florentinei Boaru, românca de 19 ani, ucisă în luna aprilie de către italianul Cosimo De Luca, va reveni în cele din urmă în ţară şi va putea fi înmormântat de către familie. Corpul tinerei a rămas pentru a treia lună în morga spitalului din Rossano, familia neavând bani pentru a-l repatria, costurile de transport fiind peste posibilităţile lor financiare. În ajutorul familiei a intervenit Conferința Episcopală Italiană, prin Oficiul ”Migrantes”.
Fundaţia Conferinţa Episcopală Italiană – Oficiul ”Migrantes” a pus la dispoziţia familiei o contribuţie financiară pentru repatrierea rămăşiţelor în ţara de origine. Directorul Giovanni Fortino, a declarat pentru Gazzetta del Sud: "Aceasta este o dovadă de atenţie a bisericii din Rossano, a vescovului Mons. Santo Marciano, faţă de o nevoie aflată sub semnul respectului şi a demnităţii umane, a dreptului oricărei persoane de a fi respectată chiar şi după moarte.”
”Pentru unii străini” – a adăugat Raffaele Iaria, responsabilul Oficiului de Presă din cadrul Fundaţiei Conferinţei Episcopale Italiane – Oficiul ”Migrantes” – ”îngroparea în ţara de origine este foarte importantă, reprezintă o întoarcere simbolică în pământul propriilor strămoşi şi în spiritul tradiţiilor...”.
Acordul pentru morţi dintre România şi Italia Dacă nu ai
Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG