marți, 2 iulie 2013

Îşi umpleau fustele de cosmetice, expulzate din Italia


Încă trei români expulzaţi la Terni. Vineri 28 iunie poliţia din Terni a intervenit la un centru comercial unde au fost semnalate două femei care îşi umpleau fustele lungi cu cosmetice. La sosirea patrulei cele două femei de naţionalitate română au declarat că nu au găsit cărucioare şi din acest motiv şi-au folosit fustele drept sacoşe.

A început expulzarea românilor fără loc de muncă

Cu toate acestea, nu aveau bani suficienţi pentru a plăti marfa luată şi au repus-o pe rafturi. În urma controlului a reieşit că acestea au fost denunţate recent pentru furt agravat şi înşelătorie şi că trebuia notificată şi o măsură de prevenţie emisă de Chestura din Perugia.
În afara centrului comercial cele două femei erau aşteptate de un bărbat la bordul unui autoturism. Au fost duşi la Chestură unde le-a fost notificat un ordin de expulzare de pe teritoriul italian pentru încetarea condiţiilor de şedere.
Potrivit site-ului ternimagazine.it, Poliţia din Terni invită cetăţenii să semnaleze la 113 prezenţa de romi sau persoane suspecte.

Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Acuzata pe nedrept de hoție: "Italienii mă terorizează, am nevoie de ajutorul ...
M.P. este o româncă de 42 de ani, care este nevoită, împreună cu fiul în vârstă de opt ani și jumătate, să suporte înjuraturile și jignirile localnicilor dintr-o mică localitate din Lombardia, Cassano d'Adda, doar pentru faptul că au găsit un telefon și l-au restituit. Învinuiți că ar fi stricat aparatul, zeci de localnici se adună sub balconul femeii, cerându-i bani și jignind-o. Carabinierii i-au spus femeii că nu e cazul depună un denunț.
M.P. este originară din comuna Bogata, județul Suceava. În prezent locuiește la Cassado d'Adda și lucrează ca programator, proiectare publicitară. A venit în Italia în urmă cu 10 ani, unde a cunoscut omul care trebuia să-i fie soț. Din nefericire, bărbatul a murit cu câteva luni înainte de a face nunta și de atunci a rămas singură. Cea mai mare bucurie pentru ea a rămas copilul născut din dragostea lor, un băiețel pe nume Valentino, acum în vârstă de opt ani și jumătate.

"Am plecat în străinătate ca mulți alții, în căutarea unei vieți mai bune. Am plecat prima dată în Franța, apoi m-am întors în țară și m-am pregătit pentru Italia. Aveam niște verișori care m-au ajutat la început. În Italia l-am cunoscut
Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Descoperire șocantă la Catania: obligată chiar de tatăl ei să se prostitueze
Constrânsă de tată să se prostitueze. Imediat ce a ajuns în oraș, tânăra s-a trezit în fața unei situații înfiorătoare și cu totul diferită de cea prezentată de părinte. Tăticul ei, cu complicitatea unchiului patern și a unui alt cuplu de conaționali, au constrâns-o din primele momente să se prostitueze.
Tatăl i-a luat fiicei imediatdocumentele pentru a o împiedica să se întoarcă în patrie.
Aceasta a fost zilnic supusă la violențe și amenințări, și a fost obligată să-și petreacă fiecare noapte pe viale Africa. Toate sumele încasate pe stradă trebuiau predate la sosirea acasă tatălui, care îi împărțea cu concubina și cu fratele său.

Refuză să se prostitueze, incendiată de proxenet

Operațiunea a permis eliberarea de exploatatori și a altor două victime, și acestea românce, de 28 și 30 de ani. Cei trei răufăcători, toți cu antecedente penale, sunt acuzați de exploatarea prostituției, de trafic de persoane și ținere în sclavie.
În închisoare au ajuns tatăl, L.T., de 48 de ani, fratele acestuia din urmă, M.T., de 41 de ani, și o conațională de 30 de ani concubină a tatălui, A.B., și a fost denunțată o a doua femeie româncă, de 34 de ani.

Roma/ “Am jefuitCiteşte mai mult...

Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG