sâmbătă, 31 martie 2012

Consilierul leghist care susţine că „imigranţii au o înclinaţie pentru violuri” a fost ...

Consilierul leghist care susţine că „imigranţii au o înclinaţie pentru violuri” a fost ...:

Potrivit consilierului Luca De Marchi (Lega Nord) din Mantova, străinii "au o înclinaţie către violenţă sexuală de zece ori mai mare decât italienii". Oficiul Naţional Antidiscriminări Rasiale l-a avertizat: "Cuvinte inacceptabile", dar el a răspuns: "Nu mă las intimidat".
La finele lunii ianuarie, la Mantova, o tânără de 21 de ani de origine bengaleză a ajuns la spital cu faţa tumefiată şi cu coastele fracturate. Fusese adusă în această stare de soţ, conaţional de-al său, pentru că a refuzat să facă sex cu el.
Unul dintre numeroasele cazuri de violenţă domestică, plagă care continuă să umple cronicile din ziarele italiene, dar şi una dintre multele ocazii de instrumentalizare din partea Lega Nord.
Consilierul local al Ligii Nordului, Luca De Marchi, nu a pierdut ocazia şi imediat a postat un comentariu pe pagina de Facebook a cotidianului Gazzetta di Mantova: "În Italia, imigranţii străini au o înclinaţie pentru viol de zece ori mai mare decât italienii. O spun date credibile, difuzate de Ministerul de Interne".
"Cu toate acestea continua leghistul contrapropaganda militantă încearcă să insufle convingerea că femeile italiene sunt victime ale unor violuri sau violenţe sexuale aproape în exclusivitate în spatele zidurilor domestice, în familie, comise tocmai de

Citeşte mai mult...