miercuri, 7 martie 2012

Maeştrii bucătăriei italiene, invitaţi la Bucureşti

Maeştrii bucătăriei italiene, invitaţi la Bucureşti:


Vizitatorii Romexpo vor putea degusta paste, pizza, preparate din peşte şi fructe de mare pregătite de bucătari de renume invitaţi la Metro Expo 2012, 7-11 martie.



Alberto Pisaniello, bucătar italian de o stea Michelin, Massimo Francavilla, campion european la pizza, Matteo Scibilia, un maestru al bucătăriei italiene tradiţionale sunt invitaţi la Bucureşti în perioada 7 – 11 martie, la Centrul expoziţional Romexpo, pentru demonstraţii de live-cooking şi degustări.



Vizitatorii Metro Expo vor putea să îi vadă în acţiune pe maeştri bucătari italieni, să guste din preparatele gătite în cadrul evenimentului şi – în cazul vizitatorilor profesionişti să se inspire din reţetele şi tehnicile bucătarilor pentru propriile restaurante şi pizzerii.



În cadrul Metro Expo, Antonio Pisaniello, bucătar cu o stea Michelin şi certificat Gambero Rosso, va fi invitatul sectorului de Peşte şi Fructe de Mare. Faima lui Pisaniello a depăşit de mult graniţele Italiei făcându-l să devină un guru culinar internaţional, cunoscut de proprietari de restaurante din întreaga lume. Bucătari de pe toate continentele vin să se formeze sub îndrumarea lui Pisaniello, la restaurantul său în Nusco, lângă Napoli. Revista new yorkeză Bon Appetit, Pisaniello spune că este „bucătarul la care

Citeşte mai mult...