luni, 4 noiembrie 2013

Bătaie generală și scandal la nunta fostului premier al României, Călin Popescu Tăriceanu. Doi jurnaliști au fost bătuți măr de paparazzo chiar în fața Palatului Ghica unde se desfășura nunta.
bataie nunta tariceanuPaparazii de la Click și WowBiz i-au stricat nunta lui Tăriceanu. În timp ce nuntașii se distrau pe cinste și ciocneau pahare de șampanie în Palatul Ghica, la porțile palatului se desfășura o bătaie cu pumni, picioare și sticle sparte.
Scandalul a început după ce de la angajaţii Palatului Ghica au fost deranjaţi de un paparazzo care s-ar fi poziţionat, pentru a fotografia, în dreptul porţilor Palatului. Un valet ar fi înjurat pe unul dintre paparazzo. De aici și până la o bătaie generală nu a mai fost decât un pas.
Paparazii, băuţi fiind, au aruncat cu o sticlă în valetul care primea invitaţii sosiţi la nunta lui Călin Popescu Tăriceanu. Angajaţii de securitate au intervenit pentru a aplana conflictul, iar evenimentul a continuat.
Scandalul a degenerat întrucât paparazzii i-au luat la bătaie și pe jurnaliști. Deranjaţi că operatorii posturilor de televiziune îi filmează în timp ce se îmbrâncesc cu valetul, fotografii şi-au ieşit din minţi şi au sărit să-i bată. Prima victimă a bătăușilor a fost un operator de la Pro TV, care filma maşinile care intrau în curtea palatului. Un operator Realitatea TV a intervenit imediat pentru a-şi scăpa colegul de breaslă din mâinile paparazzilor violenţi. Cameramanul s-a ales însă cu trei dinţi scoşi.
Puiu Sorin Bogdan, paparazzo la Click, Voicu Adrian, zis Adiţă, şi Nicuşor Bălţoi Eugen, ambii de la WOWbiz, sunt cei trei paparazzo care au bătut valetul și jurnaliștii.
Toți trei au fost reținuți de poliție, iar doi dintre aceştia au antecedente penale și vor fi duşi în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.
Poliţiştii de la Secția 7, au ajuns şi ei, în cele din urmă, să aplaneze conflictul însă au plecat fără să ia vreo măsură, deși îmbrâncelile au continuat însă chiar sub ochii oamenilor legii.
Călin Popescu Tăriceanu s-a căsătorit pentru a cincea oară. Călin Popescu Tăriceanu şi Loredana Moise, şi-au legat destinele încă din această vară.
The post Jurnaliști bătuți cu bestialitate de paparazzi la nunta fostului premier Călin Popescu Tăriceanu appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Iată din ce motive se sărută oamenii
Din cauza adrenalinei se sărută oamenii, așa susțin oamenii de știință. Deși recunosc faptul că sărutul este atingerea care apropie cel mai mult oamenii, cercetătorii spună că ne sărutăm de distracție și sub efectul adrenalinei.
sarutSărutul este privit că un mod sexy, intim și incitant de a începe relația cu o persoană. Însă specialiștii spun că vrei să te săruți cu persoana respectivă pentru a vedea dacă sunteți compatibili pentru a forma un cuplu.
Adrenalina pare să fie hormonul vinovat de sărutul dintre două persoane. Adrenalina crește gradul de excitare al omului fapt ce duce implicit la apropierea dintre două persoane. Iar apropierea dintre parteneri sporește intimitatea și dorința sexuală.
Dacă îți place sărutul, cu siguranță vei dori să vina încă unul și încă unul, până când relația se sudează și începi să-ți cunoști partenerul din toate punctele de vedere. Dacă nu îți place sărutul, vei fi tentat să pui punct relației încă înainte că această să înceapă.
Încă nu se știe exact dacă sărutul este un gest instinctual sau dacă este un comportament învățat, dar un lucru este cert: sărutul înseamnă adrenalină.
Pentru multe persoane, sărutul este o adevărată aventură, se simț liberi și dornici să experimenteze lucruri noi.
Prin sărut îți poți da seama dacă ești compatibil cu partenerul tău însă alt motiv pentru care te săruți cu o persoană de sex opus este distracția. Unii se sărută doar pentru distracție, să încerce lucruri noi cu oameni noi.
Sărutul este un indicator al compatibilității de cuplu. Întrucât dacă îți place o persoană foarte mult și ai vrea să ai o relație cu ea, abia aștepți să o săruți.
Așadar, concluzia specialiștilor este că oamenii se sărută din cauza unui hormon numit adrenalină care ne face fericiți.
The post Iată din ce motive se sărută oamenii appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Toto Cutugno, show grandios la București alături de Orchestra Simfonică
Cântărețul italian Toto Cutugno le va oferi duminică fanilor din România un show grandios structurat în două părți, în prima parte urmând să cânte cu trupa sa de șapte muzicieni, iar în cea de-a doua parte urmând să urce pe scenă și orchestra simfonică care va fi dirijată de dirijorul lui Al Bano.
"Pentru acest concert vom avea un dirijor care vine din Italia, dirijorul lui Al Bano. El a făcut orchestrația celor 14 melodii din show pentru toată orchestra. În prima parte a show-ului va fi un spectacol cu orchestra mea de șapte muzicieni, iar în cea de-a doua parte spectacolul va continua cu orchestra simfonică.
În cea de-a doua parte a spectacolului, melodiile vor fi tip San Remo, cu o orchestră foarte mare care vor oferi publicului foarte multe emoții", a afirmat artistul într-o conferință de presă susținută vineri seara la Premier Palace Hotel & Spa din Capitală.
Solistul, care a sosit în România cu câteva ore înaintea conferinței, a spus că își dorește foarte mult să viziteze orașul. "Voi face probe cu Orchestra Simfonică și după aceea, dacă am timp, aș vrea să mai revăd orașul. Aș vrea să văd și aceste turnuri care
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG