luni, 18 noiembrie 2013

Catastrofă aviatică în Rusia. Cel puțin 44 de pasageri au decedat

DAY

Protestul animaliştilor leghişti la Treviso, scrisoare către primarul din Timişoara: ...
Lega Nord s-a alăturat protestelor contra legii eutanasierii maidanezilor din România. La ultimul protest de la Treviso a participat chiar secretarul provincial Lega Nord, iar guvernatorul leghist din Veneto, Luca Zaia, a trimis o scrisoare de solidaritate.
Sâmbătă 9 noiembrie, la Treviso, activişti ai asociaţiilor pentru protecţia drepturilor animalelor au manifestat pentru oprirea masacrării câinilor în România. Eurodeputatul Andrea Zanoni de la grupul ALDE (Alliance of Liberals and Democrats for Europe), vicepreşedinte al Intergrupului pentru Bunăstarea şi Conservarea Animalelor la Parlamentul European, a participat la manifestaţia organizată de asociaţiile Oipa (Organizzazione internazionale protezione animali), Enpa (Ente nazionale protezione animali) şi Lav (Lega antivivisezione).
La manifestaţie au participat circa 50 de persoane, printre care şi preşedintele provinciei, Leonardo Muraro, primarul din Treviso, Giovanni Manildo, şi cel din Ponzano Veneto (TV), Giorgio Granello, care este şi secretar provincial al Lega Nord. Cetăţenii au putut semna o petiţie pentru "oprirea masacrului".
Guvernatorul din Veneto, Luca Zaia (Lega Nord), a trimis o scrisoare de solidaritate manifestanţilor.

Milano, animalişti în greva foamei la consulat: "Românii iau 60 de euro pe fiecare carcasă de câine predată"

Primarul Giovanni Manildo a prezentat scrisoarea trimisă primarului Nicolae Robu din
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Femeile se vor pensiona la 65 de ani. Ministrul Muncii: "N-am luptat noi pentru ...
Femeile născute după 1970 se vor pensiona la 65 de ani, începând din 2035, când va fi egalizată vârsta de pensionare pentru femei şi bărbaţi, la un stagiu complet de cotizare de 35 de ani şi un stagiu minim de 15 ani, potrivit unui proiect de lege pus în dezbatere publică de Ministerul Muncii, la începutul săptămânii.
Creşterea ar urma să se facă treptat, în raport cu data naşterii, astfel încât în 2035 vârsta standard de pensionare pentru femei să fie de 65 de ani, conform anexei la proiectul de lege. Astfel, în perioada ianuarie 2011 ianuarie 2015, vârsta de pensionare a femeilor va creşte de la 59 de ani la 60 de ani, iar cea a bărbaţilor, de la 64 la 65 de ani. După ianuarie 2015 va continua creşterea graduală a vârstei de pensionare doar pentru femei, de la 60 la 63 de ani până în anul 2030, fiind reglementată şi creşterea stagiului minim de cotizare la 15 ani, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. începând din ianuarie 2035, femeile se vor pensiona, ca şi bărbaţii, la 65 de ani, la un stagiu complet de cotizare de 35 de ani
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG

YESTERDAY

Primar italian: Românii din Piemonte sunt foarte bine integraţi.
Cei 100.000 de romani din regiunea Piemonte din Italia sunt foarte bine integrati, a afirmat primarul din Torino, Piero Fassino, la a treia editie a Forumului economic Romania - Italia. "In Torino sunt 50.000 de cetateni romani, iar in regiunea Piemonte peste 100.000 de romani foarte bine integrati", a spus primarul Piero Fassino in discursul sau din cadrul forumului. Edilul din Torino a apreciat organizarea Forumului, sustinand ca internationalizarea firmelor in dificultate din zona Torino ...
Attachment:
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
SED
+TAG
Vânătoare de câini comunitari, la 2-3 lei bucata.
Pentru cei care traiesc de pe o zi pe alta si acum reusesc sa faca rost de bani adunand peturi de la containerele de gunoi sau furand capace de canalizare, apare o noua oportunitate: vanatoarea de caini fara stapan, de pe domeniul public, urmand ca pentru fiecare caine predat la padocul Primariei Galati sa primeasca doi-trei lei. Primarul Marius Stan a declarat ca va initia in consiliul municipal un proiect de hotarare prin care galatenii vor putea participa efectiv la capturarea miilor de ...
Attachment:
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
VIDEO: Brazilienii au făcut spectacol la Miami. Golul de excepţie al lui Hulk
Jucătorii brazilieni au făcut spectacol pe teren sâmbătă seară în amicalul cu Honduras disputat la Miami, în Statele Unite ale Americii.

Attachment:
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Catastrofă aviatică în Rusia. Cel puțin 44 de pasageri au decedat
Un avion Boeing, cu 44 de persoane la bord, s-a prăbușit duminică seară în Kazan. Potrivit agenției ruse de presă ITAR-TASS, toți pasagerii au decedat.
breakingnewsAeronava Boeing -737-500 care efectua un zbor comercial pe ruta Moscova – Kazan, s-a prăbușit duminică la ora 19.30 MSK înainte de aterizarea pe Aeroportul din Kazan. Prăbușirea a fost urmată de o explozie puternică, la scurt timp după ce avionul s-a lovit de sol.
Irina Rossius, purtător de cuvânt al Ministerului pentru Situații de Urgență din Rusia, a declarat pentru agenția ITAR-TASS, că la bordul avionului se aflau 44 de persoane și că în urma prăbușirii avionului, toate au decedat.
Forțele de la centrul regional de urgență Volga sunt în alertă maximă și au deplasat echipaje de prim ajutor la locul tragediei.
Agenția Federală de Transport Aerian a declarat că avionul sa prăbușit în zona aeriană ”Tatarstan”.
The post Catastrofă aviatică în Rusia. Cel puțin 44 de pasageri au decedat appeared first onexclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Peste 3,1 milioane de români au urmărit meciul Grecia – România
România TV a dat lovitura cu partida de fotbal Grecia – România de la barajul pentru calificarea la Mondialul din Brazilia. Aproximativ 3,2 milioane de persoane au urmărit meciul la televiziunea de știri.
romania tv  meci fotbalRomânii au stat cu sufletul la gură și au urmărit în număr record, meciul Grecia – România, transmis de postul de știri, România TV.
Meciul de fotbal i-a adus televiziunii România TV un record istoric de audiență. Cel mai mare de la înființarea postului de știri. Postul lui Sebastian Ghiță a avut o audiență dublă față de Pro TV, care a transmis emisiunea ”Dansez pentru tine”.
Televiziunea a avut o audiență de peste zece ori mai mare decât are postul într-o zi normală.
La nivelul întregii țări, partida Grecia – România a fost urmărită de 3.193.000 de români în fiecare minut. Pro TV cu Dansez pentru tine, era vizionat de 1,1 milioane de români.
Rămâne de văzut cât din suma de circa 270.000 de euro, plătită pentru transmiterea meciului, va fi recuperată de România TV.
Partida retur dintre România și Grecia se va disputa pe 19 noiembrie, pe Național Arena și va fi transmisă în direct de Antena 1.

The post Peste 3,1 milioane de români au urmărit meciul Grecia – România appeared first onexclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG

NOV 16