marți, 30 aprilie 2013

A ucis o pensionară lângă Pavia, pentru 150 de euro

A ucis o pensionară lângă Pavia, pentru 150 de euro:
Constantin Scarlat, român de 34 de ani, trăia într-o cocioabă şi nu avea nici măcar bani pentru a mânca. Cu antecedente penale, cu munci ocazionale, îşi îneca deseori disperarea în alcool. Este posibil să fi fost beat marţi 23 aprilie seara când, potrivit carabinierilor, pentru 150 de euro, a ucis prin înjunghiere o pensionară.
Alma Pecorara, de 76 de ani, a fost găsită a doua zi dimineaţa în vila sa din Montecalvo Versiggia (Pavia), moartă din cauza pierderii de sânge. Filmul acestui omor l-au reconstituit carabinierii din Padova, care după trei zile de anchete l-au arestat pe român la Golferenzo, unde locuia.
Femeia îi închiriase cu ceva timp în urmă o cameră "la negru" lui Constantin, care lucra din când în când ca "sezonier". Când românul a plecat, ea a păstrat cei 150 de euro pentru garanţie, probabil pentru că lăsase camera în condiţii proaste. Dar el nu s-a resemnat şi a continuat să ceară acei bani.
Marţi 23 aprilie după-amiaza bărbatul a sosit la Montecalvo şi i-a întrebat pe vecini unde este femeia, plângându-se şi lor pentru acea garanţie care nu i-a fost restituită.
"Nu am bani nici pentru a-mi

Citeşte mai mult...