miercuri, 24 aprilie 2013

Italia și România, împreună la ”Marșul pentru viață”

Italia și România, împreună la ”Marșul pentru viață”:
Simona Cecilia Farcaș, președinta asociației ”Italia-Romania Futuro Insieme”, ne-a trimis spre publicare un comunicat prin care invită românii din Italia să participe la ”Marșul pentru viață”, eveniment ce va avea loc la Roma. Comunicatul se dorește a fi și un apel îndreptat către toate asociațiile românești de a adera la manifestare.

”Duminică, 12 mai 2013, ora 9, la Roma, Colosseum, va avea loc „Marşul pentru Viaţă”, ajuns la a III-a ediție, eveniment care se desfăşoară anual şi în România (concomitent, în mai multe oraşe), în jurul datei de 25 martie (sărbătoarea „Buna Vestire”), dar și în alte țări cum ar fi USA și Franța. La Roma, acest eveniment s-a organizat și anul trecut, pe data de 13 mai, la care s-a alăturat și primarul Romei, Gianni Alemanno şi multe personalităţi din lumea civilă, politică şi religioasă.
Din partea comunității româneşti din Italia au fost prezenți membrii asociației ”Italia-Romania Futuro Insieme”, alături de preşedinta Simona Cecilia Farcaş. Luând cuvântul, alături de ceilalţi reprezentanţi ai delegaţiilor străine, Simona Cecilia Farcaş (foto) a spus: "Toți cei care participăm la „Marşul pentru Viaţă” dorim să afirmăm că viaţa este un dar

Citeşte mai mult...