miercuri, 24 aprilie 2013

Ucis pentru 100 de euro de doi ucraineni

Ucis pentru 100 de euro de doi ucraineni:
A fost fixată data procesului pentru asasinarea unui român de 47 de ani lângă Salerno, anul trecut. Bărbatul a fost lăsat să moară pentru că nu-și achitase o datorie de 100 de euro pentru niște cupru furat.
Presupușii asasini ai zidarului român de 47 de ani, Petrică Ifrim, au fost trimiși acum în judecată. Inculpații sunt doi ucraineni: Mikail Kravez, de 33 de ani, și Stefan Karbovskyy, 40. Trebuie să răspundă pentru omor voluntar și ocultare de cadavru.
Pe 27 mai anul trecut corpul fără viață al cetățeanului român a fost găsit acoperit cu puțin pământ și câteva ramuri uscate și frunze, printre arbuști, pe un câmp din apropiere de aeroportul Salerno Costa d’Amalfi, în zona Pontecagnano-Faiano. Carabinierii au ajuns la locul delictului datorită fratelui lui Ifrim Petrică, Ioan, care nu avea vești despre acesta de patru zile.
Cadavrul prezenta răni profunde la față. Petrică fusese lovit și lăsat să moară lent, în suferințe atroce. Anchetele carabinierilor au stabilit că doi ucraineni, complet beți, l-au lovit mortal pe român pentru o datorie de o sută de euro. Brutalitatea crimei constă în faptul de a nu-l fi ajutat zidarul român atras într-o baracă cu scuza

Citeşte mai mult...