vineri, 19 aprilie 2013

Îşi riscă viaţa pentru a fura cupru pe autostradă

Îşi riscă viaţa pentru a fura cupru pe autostradă:
Îşi riscă viaţa pentru a fura cabluri de cupru de pe autostrada A20 Messina Palermo. Poliţia rutieră din Villafranca Tirrena (Messina) a reţinut doi români care au furat cupru în galeria Telegrafo, scrie Eco di Sicilia.

Prinsă la furat cupru: "Am şase copii"

Poliţiştii au intervenit pentru că era suspectă lipsa totală a iluminării în interiorul tunelului. Însoţiţi de tehnicieni de la Enel, au efectuat o inspecţie. Au descoperit că cineva, care a intrat în staţia electrică, a tăiat numeroase cabluri. Lângă firele tăiate, ofiţerii au observat o bască pârjolită şi un telefon mobil încă funcţionant.

Furtul de cabluri a blocat trenurile Foggia-Napoli

Cu puţin timp înainte, agenţii observaseră la Messina o maşină care mergea în viteză, pe contrasens, către spital. În maşină se aflau doi români, un bărbat şi o femeie. Bărbatul, 35 de ani, era rănit grav: avea arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, în special la nivelul feţei şi membrelor superioare.

Atentat la siguranţa transporturilor

Poliţia a stabilit că aveau legătură cu furtul de la autostradă. Ultimul apel pe telefonul găsit la locul faptei venise tocmai de la cel al femeii din maşină. Rănitul a fost mutat la centrul de arşi de la Spitalul

Citeşte mai mult...