marți, 16 aprilie 2013

Crimă la Napoli, condamnare definitivă pe viaţă pentru trei români

Crimă la Napoli, condamnare definitivă pe viaţă pentru trei români:
Sentinţă definitivă la închisoare pe viaţă pentru cei trei români acuzaţi de uciderea întreprinzătorului agricol Franco Ambrosio şi a soţiei Giovanna Sacco, pe 15 aprilie 2009, la Napoli.
Curtea de Casaţie a respins recursurile apărărilor şi nu a acordat alte căi procesuale celor trei inculpaţi.
La patru ani după atacul în vila din Posillipo, sunt astfel condamnaţi definitiv la închisoare pe viaţă Marius Vasile Acsiniei (foto1), Petrică Călin (foto2) şi Valentin Dumitriu (foto3).
Satisfacţie în rândul avocaţilor părţii civile. Potrivit dispozitivului, cei trei români i-au ucis pe Franco Ambrosio şi pe Giovanna Sacco pe timpul unei tentative nereuşite de jaf.
A fost decisiv rolul grădinarului, care ar fi organizat expediţia în casa fostului angajator, într-un scenariu în care a scăpat pentru moment oamenilor din justiţie un fantomatic al patrulea bărbat, a cărui voce apare în interceptările Echipei Mobile.
Zece mii de euro despăgubirile date părţilor, chiar dacă românii sunt în condiţii de sărăcie absolută.
Pe 15 aprilie 2009, Franco Ambrosio, 77 de ani, supranumit "regele grâului", a fost ucis împreună cu soţia sa (foto) într-o vilă situată pe colina Gaiola, în Posillipo, suburbie rezidenţială a oraşului Napoli.
Corpurile fără viaţă ale soţilor au fost descoperite

Citeşte mai mult...