vineri, 26 aprilie 2013

Interviu în exclusivitate, Alessandro Gassman: "Politicienii italieni sunt mai ...

Interviu în exclusivitate, Alessandro Gassman: "Politicienii italieni sunt mai ...:
Pe 18 aprilie a ajuns în cinematografele din Italia filmul Razzabastarda, regizat de Alessandro Gassman (fiul celebrului Vittorio Gassman), 48 anni, în care rolul lui Roman, un român stabilit la Roma care se ocupă de traficul de droguri. Roman visează un alt viitor pentru fiul lui, Nicu.
Filmul este o transpunere a piesei de teatru "Roman e il suo cucciolo" (Roman și puiul său), cu care Gassman a colindat cu mare suuces Italia (300 de spectacole), piesă la rândul ei inspirată din "Cuba and this Teddy Bear" de Reinald Povod, cu care Robert de Niro a avut mare succes la New York.

În film joacă Michele Placido, în rolul unui avocat, și Mădălina Ghenea, în rolul unei prostituate.
Filmul a obținut o mențiune specială la ultimul Festival Internațional de Film de la Roma. Pentru a intra în rol, Gassman a trebuit să învețe "accentul român" și să se îngrașe 12 kg. "În Italia sunt 6 milioane de emigranți, între care un milion și jumătate de români a explicat Alessandro Gassman pentru Ansa Povestesc despre persoane care greșesc mult, sunt violente, arăt lucruri pe care nimeni nu vrea să le vadă, dar doar pentru integrare. Țara

Citeşte mai mult...