vineri, 12 aprilie 2013

Agresate de propriul partener

Agresate de propriul partener:

În noaptea de 2 aprilie, carabinierii din Capua (Caserta) l-au denunţat în stare de libertate, pe S.M., de 38 de ani, din Francolise (Caserta). Bărbatul, cu scopul de a o convinge pe S.M.C., româncă de 29 de ani, să nu întrerupă relaţia lor sentimentală a tras, cu un pistol Beretta calibrul 7,65, deţinut în mod regular, 2 focuri în direcţia uşii de intrare a locuinţei ocupată de femeie, care în acel moment se afla în casă.
După ce a comis nebunescul gest, bărbatul a plecat de la faţa locului şi a continuat să o ameninţe pe femeie de pe telefonul mobil. După câteva ore carabinierii au reuşit să-l localizeze la locuinţa sa, unde era în stare de ebrietate.
Un alt episod de violenţă, de această dată în familie, a avut loc Casperia (Rieti). Carabinierii au intervenit după semnalarea primită la 112 privind o ceartă între soţi.
L-au arestat cu acuzaţia de rele tratamente în familie şi leziuni personale, pe un cetăţean român, A.G., de 58 de ani. Soţia lui, O.T., de 46 de ani, româncă, din cauza bătăilor suferite a trebuit să recurgă la îngrijiri medicale la spitalul De Lellis din Rieti unde medicii i-au diagnosticat leziuni şi traumatisme

Citeşte mai mult...