joi, 11 aprilie 2013

Ca în Vestul Sălbatic: recompensă pentru prinderea bandiţilor români

Ca în Vestul Sălbatic: recompensă pentru prinderea bandiţilor români:

Soţul victimei unui jaf comis lângă Roma a oferit o “recompensă” pentru a fi prinşi hoţii care i-au atacat soţia, pe 24 martie, la Sutri, lângă Roma.  Doi hoţi au atacat o întreprinzătoare de 62 de ani, lovind-o ca să deschidă un seif care nici măcar nu exista în casă. Recompensa a pus-o soţul fe meii, Silvio Massari, care a împânzit via Casilina, de la Vetralla la Olgiata (Roma), cu afişe în care oferea o “recompensă de 20.000 de euro pentru cel care va furniza indicaţii utile pentru găsirea vinovaţilor” garantând “seriozitate şi confidenţialitate” şi, apoi, menţionând numărul său de celular.
"Ca în Vestul Sălbatic"
“Aşa cum funcţiona acest sistem în Vestul Sălbatic a declarat Massari pentru Il Messaggero să vedem ce se întâmplă la noi. Bineînţeles, informaţiile pe care le voi obţine le voi da anchetatorilor. Când cauţi dreptate, ori ţi se spune despre lipsa de personal a forţelor de ordine, ori chiar dacă îi prinzi pe aceşti ticăloşi, magistratura nu face nimic. M-am gândit să dau o mână de ajutor, în felul meu”.
Un gest sortit să provoace po lemici. “Solicitarea de informaţii unor eventuali martori privind o infracţiune afirmă Luigi Sini, preşedinte al

Citeşte mai mult...