miercuri, 10 aprilie 2013

Angajată pe Facebook, apoi violată

Angajată pe Facebook, apoi violată:

A sosit la Lauria (provincia Potenza, Basilicata) gândindu-se că va putea lucra ca îngrijitoare pentru bătrâna mamă a băiatului care o contactase pe Facebook. Dar şederea în Basilicata s-a transformat într-un coşmar.
Protagonista tristei întâmplări este o româncă de 27 de ani, care trăia la Roma împreună cu soţul. Ea a fost închisă în casă şi violată în mod repetat de Vincenzo Cavallo, de 19 ani din Lauria, care a ajuns în arest domiciliar cu acuzaţiile de sechestrare de persoană şi viol.
Tânărul ar fi încercat mai întâi, timp de câteva săptămâni, o abordare de tip sentimental cu fata prin intermediul Facebook, oferindu-i apoi femeii un loc de muncă ca îngrijitoare pentru a-i asista bătrâna mamă, care, în realitate, se bucură de o sănătate optimă.
La sosirea sa la Lauria, marţi 2 aprilie, fata a fost imediat închisă în casă şi constrânsă să suporte repetate relaţii sexuale, după ce i s-au luat documentele şi telefonul mobil.
Profitând de un moment de neatenţie a agresorului său, însă, victima a reuşit să trimită un sms soţului, care imediat a alertat Chestura capitalei. De la Roma semnalarea ajuns imediat la carabinierii din Lauria.
Citeşte mai mult...